Családi vállalkozás

Üdvözöljük családi vállalkozásunkban, amelyet két tehetséges alapító hozott létre 2019-ben. Tóth Csaba, aki hosszú éveken át pénzügyi vezetőként dolgozott, ötletgazdaként áll a cég mögött, és nagy tapasztalattal rendelkezik a vállalkozások működésében. Vihari Réka mérnökinformatikus végzettségével felelős a weboldalunk elkészítéséért, fejlesztéséért és a műszaki feladatok ellátásáért.

Azóta a csapatunk számos taggal bővült, hogy a növekvő megkereséseknek maximálisan eleget tudjunk tenni, és minden Ügyfelünk elégedett legyen a szolgáltatásainkkal. Bízz bennünk, és tapasztald meg, hogy miért választott minket már több mint 3000 elégedett Ügyfél!

Elektromos autózáshoz kapcsolódó első élményünk 2016-ra vezethető vissza, amikor beszereztük az első 100%-ban elektromos autónkat. Már a legelső pillanatban világossá vált számunkra, hogy jó döntés volt a látszólag magas ár és korlátozott hatótáv ellenére villanyautóra váltani. Az sem rémített el minket tőle, hogy abban az időben nagyon kevés elérhető publikus töltő volt és nem volt lehetőségünk otthon tölteni.

elektromos autó töltő családi vállalkozás

Persze lelkesedésünket az is ösztönözte, hogy akkoriban a töltés még teljesen ingyenes volt, ami mára már sokszorosára emelkedett, így az otthoni töltés mostanra elengedhetetlen tényezővé vált.

Célunk, hogy megkeressük a legjobb ár-érték arányú minőségi termékeket Ügyfeleink számára. Ebből a döntésből kezdtük el építeni webshopunkat, mely 2019-ben indult és mára már kibővült egy fizikai üzlettel is.

Termékeinket nagy körültekintéssel válogatjuk ki vásárlóink számára, teszteljük őket mielőtt felkerülnek weboldalunkra és csak olyan terméket engedünk ki, melyet mi is szívesen használnánk szeretett autónkkal. A wallbox.hu csapata azért dolgozik minden nap, hogy felkutassa az új trendeknek megfelelő, innovatív fali töltőket, töltőkábeleket és kiegészítőket.

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll a vevők rendelkezésére, bármilyen kérdéssel keressenek minket bizalommal.

Szolgáltató adatai

EVsOLUTION Kft

Fő tevékenység:

Internetes kiskereskedelem

Székhely cím:

H-2500 Esztergom, Babits Mihály út 10

Adószám:

27929405-2-11

Statisztikai számjel:

27929405-4791-113-11

Bankszámlaszám:

11711106-20004697-00000000

Csapatunk

Csaba Wallbox hu min

Tóth Csaba

Founder & CEO

Reka Wallbox hu 2023 min

Vihari Réka

CEO

Gabi wallbox hu min

Krizsán Gabriella

Operations

Marci Wallbox hu min

Bókay Márton

Sales

Tamas wallbox hu min

Marlok Tamás

IT

Csilla Wallbox hu min

Engler Csilla

Social Marketing

Nyitott pozícióink

eCommerce Manager

Ha szívesen dolgoznál egy fiatalos csapatban és úgy érzed tudnál hozzáadni a mostani elért eredményeinkhez, akkor jelentkezz csapatunkba elérhetőségeinken!

Visszajelzések Ügyfeleinktől

Ügyfeleink véleménye