Elektromos autó töltő kiépítése otthon

Egy feltöltött autó, amikor szükséged van rá

Az otthoni töltési megoldásainkkal, az autód újratöltése teljesen egyszerűvé válik. Állítsd be a töltési időt és az autód automatikusan elkezdi a töltés, akár alszol vagy vacsorázol. Miért pazarolnád az idődet a töltéssel, ha valami olyannal is foglalkozhatsz, ami igazán fontos?

Az okos fali töltőink megoldásai biztosítanak róla hogy az autód töltése otthon biztonságos, gyors, és kedvezőbb árú, mint az utcai töltés.

home1

Irányítás

Férj hozzá minden adatodhoz az okos töltőd esetében egy applikáción keresztül a telefonodon vagy az okosórádon és használd a töltési statisztikáidat a még hatékonyabb töltésért.

Megtakarítás

Használd ki az alacsony villanyárakat a kevésbé sűrű órűkban. Állítsd be a töltés idejét és takaríts meg pénzt még álmodban is.

Kialakítás

Nem csak egy elektronikus eszköz, a fali töltőik szépek és használhatóak.

Védelem

Amíg a fali töltőinkkel töltesz, véded az otthonod, a közösséged villanyos kialakítását, és ezáltal a téged körülvevő embereket is.

Egy megbízható és biztonságos töltési megoldást keresel otthonod számára? A segítségünkkel ez könnyen elérhető!

private-garage

Egy megosztott térben élsz és így a parkolási területeden is osztozkodnod kell szomszédaiddal? Mindenki igényeire találunk megoldást. Zárd le és oldd fel a töltődet vagy a monitorodat a töltéshez, válassz egy több felhasználó által használható töltőtípust, és oszd meg a számlát a lakóközösségeddel.

shared-garage

Tekintsd meg a termékeinket, hogy megtaláld a leginkább hozzád illőt!

Elektromos autó töltő telepítés ajánlat kérés

Kérjük az igénylőlap alján lévő fájl feltöltési opcióhoz töltsön fel képet a biztosíték tábláról, a töltő leendő helyéről és a köztük lévő távolságról (ha van rá lehetőség).