Elektromos autó töltő telepítés irodaházak számára

gyorstöltő, töltőállomás széles választéka, max 32a type2 kábelen, minden autóhoz a saját otthonában. információk a gyorsabb töltés érdekében a wallbox.hu oldalunkon
elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

Elektromos autó töltőpont létesítése segít új bérlőket vonzani irodaházához. Az elektromos autó flották száma folyamatosan növekszik, ne maradjon le a fejlődésről.

A Wallbox.hu széles választékban kínál töltési megoldásokat, így minden vállalkozás megtalálja nálunk a számára megfelelő töltőt.

Ajánlott töltőpontjaink irodaházak számára:

Kis mértékű beruházással irodaháza versenyelőnyt szerezhet a többiekkel szemben.

Keresse szakértő kollégáinkat további kérdések esetén.

icons 88x88 white bg 17
Növelje irodaháza népszerűségét elektromos autó töltők telepítésével.

Telepítsen elektromos jármű töltőpontot irodaházához és ezáltal vonzza az új bérlőket, akiknek vállalkozása elektromos autó töltő flottával rendelkezik.

elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!
A töltés igénye egyre inkább túllépi a fejlesztés rendelkezésre álló kapacitását.
Rendszerünk segít maximalizálni a töltőpontok számát a rendelkezésre álló elektromos hálózaton.

Wallbox töltőink intelligens árammegosztó segítségével tudják figyelni az épület aktuális fogyasztását és az alapján automatikusan szabályozni a töltő(k) teljesítményét. 

A rendszer mindig csak annyi teljesítményt enged az autók töltésére, ami még rendelkezésre áll az épületnél. A fennmaradó energiát pedig képes megadott darab számú töltő között szétosztani.

 • Hatékony terheléskezelés hiányában felesleges költségekkel járhat a töltőpontok kiépítése.
 • Rendszerünk lehetővé teszi több töltőpont telepítését korlátozott ellátási kapacitás mellett.
 • A felhasználó számára továbbra is egyszerű és kényelmes töltési élményt nyújt.
 • A rendszerbe bármikor beintegrálhatóak további töltőpontok egyszerűen pár kattintással.

A funkció bármilyen napelemes rendszerrel is összeköthető és beállíthatóak rajta az alábbiak:

 • 100% zöld energiával töltés: csak akkor tölti az autókat, ha túltermel a napelem és minimum 6A túltermelés van, mely a minimális követelmény a töltés elindításához.
 • Eco mód: azonnal bekapcsol, ha már minimális túltermelés van a napelemtől és a maradékot egészíti ki a hálózati energiával.

Töltés- és terhelésmenedzsment töltőállomások és fali töltők számára

icons 88x88 white bg 16
Terhelésmenedzsment és napelemes töltés.

Nem kell attól tartania, hogy nincs elegendő teljesítmény minden bérlője töltéséhez. Terhelésmenedzsment rendszerünk megoldja.

elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

A Wallbox.hu teljeskörűen telepíti és konfigurálja az Ön irodaházának igényeire szabott szoftverét. 

Platformunkon egyszerűen kezelhetőek a fizetések és számlázások.

 • Webes felületünkön nyomon követheti a töltési tevékenységet töltőpontonként, költség és felhasznált kWh alapján.
 • Felhasználókra és választott időszakokra megnézheti az adatokat.
 • Egyszerűen kezelheti a jogosultságokat.
 • Univerzális platformunk különféle árképzési stratégiák alkalmazására képes – lehetőség van számlázásra a töltési időtartam vagy a felhasznált elektromos energia alapján.

További információért lépjen kapcsolatba csapatunkkal.

icons 88x88 white bg 15
Átláthatóság és egyszerű számlázás webes felületen.

Szoftverünk segítségével egyszerűen nyomon követheti a bérlők töltési költségeinek kifizetését és a felhasznált energia költségeit.

irodahaz min min
elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

A töltőpontok használati szokásainak megismerésével információkat tudhat meg bérlőiről.

A Wallbox webes felületén lévő statisztikák elemzésével az alábbiakat ismerheti meg:

 • Energiafogyasztás kWh-ban.
 • Megtermelt bevétel.
 • Az elektromos autó tulajdonosok tartózkodási ideje a helyszínen.

Ezen információk segítenek az árképzésben, valamint a jövőbeli energiagazdálkodási vagy infrastrukturális követelmények meghatározásában.

Keresse csapatunkat további információkért.

icons 88x88 white bg 18
Hozzon döntéseket a töltőpontok használati szokásainak elemzésével.

A töltési statisztikák nyomon követésével megismerheti a felhasználók szokásait a terjeszkedéshez vagy energiamenedzsment bevezetéséhez.

icons 88x88-17
bezaras gomb, ne töröld!

Egyszerűen használható, okos és megbízható töltőpontok telepítése biztosítja bérlői elégedettségét.

Irodaházak számára ajánlott töltőnk és kiegészítőink:

A megbízható és könnyen használható töltőinkkel garantáltan a legjobb felhasználói élményt nyújtjuk.

Termékeink széles választéka segít minden bérlőnek megtalálni a az igényeinek megfelelő megoldást. Szakértő kollégáink segítenek a választásban.

icons 88x88 white bg 14
Egyszerűen kezelhető, okos és megbízható töltőpontok.

Töltőpontjaink egyszerűen kezelhetőek a felhasználók számára. Mobilalkalmazás segítségével könnyen tudják kezelni a töltő funkcióit.

Ajánlott termékek

Miért a Wallbox.hu?

warranty icon

3 év garancia távoli és
helyszíni karbantartással.

illustration 03 min

Kapcsolattartás kijelölt
Ügyfél menedzserrel.

install icon

Teljeskörű telepítés kiváló
szakemberek által.

service icon

24/7 hiba bejelentési lehetőség
a felhasználóknak.

illustration 04 min

Töltők távoli
szoftverfrissítése.

quality icon

Kiváló szolgáltatás és
Ügyfélmenedzsment.

Referenciák

Töltőállomás az irodaházhoz – megéri?

A töltőállomás telepítése nem csak céges vagy magántulajdonú lehet. De miért vonza az embereket az elektromos autó töltés irodaháznál? Egy irodaház esetén az odatelepülő cégek elektromos autóira is érdemes gondolnunk. Egy töltőállomással nemcsak szimpatikusabbak leszünk az irodaházat bérlőknek, hanem sokkal költséghatékonyabbak is, amennyiben természetesen rendelkezünk napelemmel.

Különösen vonzó irodaházat üzemeltethetünk

Egy gyors, modern, az irodaház bérlői számára RFID chipes azonosítással ellátott töltőállomás kifejezetten vonzza majd a cégeket.

Egy ideje már a legnagyobb vállalatok is átálltak legalább részben az elektromos autókra. Ez a tendencia pedig csak folytatódik a közepes vállalkozásoknál és idővel a kisvállalkozások esetében is. Nem véletlen ez, hiszen a világ már csak a vészesen kimerülő és rendkívül szennyező olaj- és gázalapú energiaadók miatt az elektromos, lehetőleg napenergiára fog átállni. Ez akár pár éven belül is lejátszódhat, amennyiben ilyen rendkívüli ütemben halad a fejlődés és az átalakulás.

A cégek ezért már most keresik az olyan irodaházakat, ahol legalább az ügyvezető tudja tölteni az elektromos autóját. Ugyanis meglehet, hogy egy cég nem is állt át teljesen, viszont az a tendencia egyre erősebben növekszik, hogy a céges autókat és a cégvezetők autóit már elektromosra cserélik. A jelenlegi energiaárak tekintetében pedig ez nem is csoda, hiszen a cégek ezzel rengeteget spórolnak. Már pedig egy ilyen vállalkozás elektromos töltővel rendelkező irodaházat fog igényelni.

Napelemes rendszerben szinte ingyen van

Az irodaházat egy vagy több cég bérli. Értelemszerűen ők állják a költségeket. Mivel a napelemes rendszer ingyen áramot biztosíthat az elektromos töltéshez is, ezért nem kell az árakat emelni egy bérlés esetén. Az elektromos töltő lehet az a vonzó plusz, amit minden elektromos autóval rendelkező cég szeretne. Ezzel a nem napelemes rendszerben működő versenytársak előtt fogunk járni jó néhány lépéssel.

Elektromos autó töltése napelemmel wallbox pulsar plus

Irodaház-fejlesztés: a legjobb támogatásokat kapjuk

Az irodaház fejlesztését is lehet pályázni. A zöld irodaházakra pedig EU-s és állami szinten is rendkívüli jó konstrukciók találhatóak.

Egy töltőállomás létrehozásával pedig bekerülünk azon támogatott ingatlanokkal foglalkozók körébe, akik jelentős előnyben részesülnek a fenntarthatósági törekvéseik miatt. Akár meg is pályázhatunk egy töltőállomással létrehozott parkolót, az ilyen pályázatokból most sokféle létezik.

Hogyan lehet elektromos töltőállomást telepíteni?

Az elektromos töltőállomásokat az ezzel foglalkozó cégek megrendelésre teljeskörűen, azaz kompletten telepítik, sőt végig felügyelik a működését. Utóbbiba a karbantartás és a hibaelhárítás is beletartozik.

Például ha minket keresnek fel, akkor egy előzetes felmérést követően adunk árajánlatot és javaslatot arra, hogy milyen típusú töltőállomást érdemes létesíteni. A falra szerelhetőek inkább garázsokba valók, amíg az oszloposok a parkolóba.

Ezt minden esetben profi szakemberek mérik fel, hogy hova kerüljön pontosan az állomás, ahogyan az épület áramhálózatát is ellenőrzik. Ha túl gyenge, tehát nem megfelelő az áramhálózat a töltéshez, akkor bővítésre van szükség. Ezt a megbízott cég szakemberei előzetesen elkészítik, majd használatra teljesen készre telepítik.

tisztán elektromos autó és tisztán elektromos autók töltési megoldás fontos publikus töltőpontok kiépítése teszi hozzá a töltők fejlettségét. elektromos autót hazai töltésre 2018 alapján irodaházak ezt a megoldást követik 2020-ban

Egy tökéletes megoldás: Wallbox Pulsar Pro

Wallbox Pulsar Pro, tökéletes megoldás üzleti elektromos autó töltés kialakításához, fizetős töltőpont

Az új megoldás a megosztott terekhez

A vállalkozások és az elektromos járművezetők számára egyaránt készült Pulsar Pro az új megosztott töltési megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjen társasházakhoz, munkahelyekhez és flottákhoz. Ez egy megbízható, egyszerűen hozzáférhető töltő a felhasználók számára, és egy könnyen kezelhető, költséghatékony megoldás a töltőpontok üzemeltetői és telepítői számára.

Wallbox Pulsar Pro elektromos autó töltő fizetős töltőpont kialakítása
diagram 1

Mit jelent ez pontosan a vállalkozásodnak?

Gyorsabb telepítés

 • Az előre konfigurált 4G adattervvel azonnali telepítést tesz lehetővé, csökkentve az üzembe helyezési időt és a lehetséges hibákat.
 • A hátlap kialakítása olyannyira megkönnyíti a telepítést, mint eddig soha.

Továbbfejlesztett szerviz és karbantartás

 • A 4G kapcsolat lehetővé teszi a távoli szoftverfrissítéseket.
 • A fokozott biztonság megakadályozza a jogosulatlan manipulációt, a fizikai sérüléseket és a kibertámadásokat.
 • Sérülés esetén a töltőkábel könnyen cserélhető.

Távoli kezelés

 • A myWallbox Businnes lehetővé teszi a töltőkezelést, fizetéseket, felhasználói hozzáférést, és a jelentések mellett még sok mást is.
 • OCPP kompatibilis, és bármilyen háttérrendszerrel integrálható.

Költségoptimalizálás

 • A dinamikus energiamegosztás akár 100 töltőig nagyobb energiahatékonyságot és alacsonyabb költségeket eredményez.
 • A 2%-nál kisebb hibával rendelkező belső mérő javítja az energiaátvitel pontosságát.
Wallbox Pulsar plus elektromos autó töltő 22 kw-os type 2 és type 1 verzió

És ez miért jó a felhasználónak?

Wallbox Pulsar Pro elektromos autó töltő RFID azonositással
power icon

Egyszerű használat

 • Vonzó és kompakt kialakítás és intuitív Halo Light a töltési állapot megjelenítéséhez.
 • Egyszerű hitelesítés RFID, NFC és myWallbox App segítségével.
reliability icon

Megbízhatóság

 • 4G, hogy élvezd a teljes kapcsolatot, minimális megszakításokat és megnövelt üzemidőt.
 • A robusztus kialakítás véd a szélsőséges időjárástól, víztől, portól és ütésektől.
 • Fejlett processzor a nagyobb feldolgozási sebesség és teljesítmény érdekében.
icons 88x88 white bg 14

Teljes biztonság

 • Titkosított kommunikáció, amely védi a személyes adatokat.

Fedezd fel az intelligens energiagazdálkozási megoldásainkat

ezgif.com resizeIntelligens árammegosztás

Töltsön több járművet az épületben kompromisszumok nélkül

A dinamikus energiamegosztás figyeli az épület rendelkezésre álló energiáját, és elosztja azt az összes csatlakoztatott elektromos jármű között. Nincs szükség drága infrastruktúra-fejlesztésekre, vagy az áramellátás túlterhelése miatti aggódásra. Mostantól akár 100 elektromos autó töltésére is oszthatja a rendelkezésre álló energiát, anélkül, hogy aggódnia kellene a túlterhelés miatt.
Power Boost

Power Boost

Érd el a legnagyobb töltési sebességet magas telepítési árak nélkül

Mindig töltsd a lehető legnagyobb sebességgel az elektromos autód. Ez a dinamikus terheléselosztó technológia biztosítja, hogy töltés közben soha ne lépd túl otthonod jelenlegi teljesítményhatárát.
Eco-smart elektromos autó töltése napelemmel

Eco-Smart

Használd ki a napelemek által termelt összes energiát az elektromos autó feltöltéséhez

Kerüld el a magas hálózati energiaárakat, ha 100%-os napenergiával vagy vegyesen napenergiával és hálózati energiával töltöd fel elektromos autód. A választás a tiéd.

MyWallbox Portál

Tartalmazza a myWallbox Business licenszet további költségek nélkül

Több felhasználó, töltő és hely kezelése

Valós idejű állapot és statisztikák

Tedd nyilvánossá töltőidet

Távoli firmware-frissítések végrehajtása

Engedélyezze az automatikus terheléses fizetést

Hozzáférés a dinamikus energiamegosztáshoz

MyWallbox portal elektroms autó töltő alkalmazás app mywallbox app
Mywallbox elektromos autó töltés menedzsment cégeknekd
MyWallbox elektromos autó töltő business alkalmazás
elektromos autó töltő alkalmazás vállalkozásoknak, cégeknek
MyWallbox elektromos autó töltő fizetős töltőpont

Mobil alkalmazás

mywallbox

Mobilalkalmazás

Kövesd a töltőd állapotát, és irányítsd a folyamatot bárhonnan

Állítsd be a minél olcsóbb töltési lehetőséget

Tekintsd meg a folyamatosan aktuális statisztikádat

Védd meg a töltődet a nem kívánt használattól

Ingyen letölthető:

Okos óra alkalmazás

Teljes kényelem az okosórás irányítással

Kapj értesítést amint a töltő végzett az autó feltöltésével

Irányítsd a töltődet bárhonnan

Figyeld a töltődet folyamatosan

apple watch
notifications

Értesítések

Kapj értesítéseket automatikusan:

“Az autód végzett a töltéssel.”

“Ne felejtsd el bedugni a töltődet, mielőtt az időzített töltésre sor kerülne.”

“Szoftver frissítés elérhető a töltő számára.”

Statisztikák

Pillants rá a töltésed státuszára bármikor

Szűrd ki a töltéseidet bizonyos időszakok alapján

Felügyeld a fogyasztást diagramokkal és táblázatokkal

statistics

Ügyfeleink véleménye

Wallbox elektromos autó töltő telepítés

Kérjen ajánlatot töltő telepítésre!

Név(Kötelező)
Adatkezelési hozzájárulás(Kötelező)