DC villámtöltő

A villámtöltők használata számos előnyt nyújt az elektromos autó tulajdonosok számára

Az ilyen töltési lehetőségek könnyű elérhetősége kiemelten fontos számukra. Az elektromos járművekkel közlekedők számára elengedhetetlen, hogy megbízható és hatékony töltőállomásokhoz férjenek hozzá. A villámtöltők telepítése lehetővé teszi, hogy ügyfeleik járműveiket gyorsan és hatékonyan feltöltsék.

A gyors töltési sebesség óriási előnyt jelent, mivel időt takarít meg a felhasználók számára. Az autók villámgyors feltöltése lehetővé teszi, hogy az ügyfelek hamarabb útnak induljanak, így nem kell hosszú ideig várakozniuk a töltőállomásoknál. Ez különösen hasznos hosszabb utazások esetén, ahol a gyors újratöltés lehetősége lehetővé teszi, hogy könnyedén folytassák az utat.

Emellett a villámtöltők használata növeli az elégedettséget és a lojalitást az ügyfelek körében. A könnyen elérhető és hatékony töltési lehetőségek pozitív élményt nyújtanak a tulajdonosoknak, és ez hozzájárul az elégedettségükhöz az elektromos autó használata során. Az elégedett ügyfelek hajlamosak maradni a vállalatnál és a márka hűségét is erősítik.

Összességében a villámtöltők kiemelkedő előnyöket nyújtanak az elektromos autó tulajdonosok és a töltő üzemeltetők számára. Az könnyű elérhetőség, a gyors töltési sebesség és az elégedettség növekedése mind hozzájárul a fenntartható közlekedés terjedéséhez és az elektromos járművek népszerűségének növekedéséhez.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Elli Flexpole DC Villámtöltő Energiatárolóval

(0)

Beszállítás alatt

Cikkszám: el-flexpole
Csatlakozó típusa:

Felhasználói azonosítás:

,

Fix kábel:

Type 2, CCS

Gyártók:

IP védettség:

Kategória:

Méretek:

OCPP:

Van

Töltés visszajelzés:

,

Töltő elhelyezése:

Üzemi hőméréklet:

Tömeg:

2650 kg

Kapcsolódás:

3G, LTE

Wallbox Supernova DC villámtöltő | 60 kW | CCS – CHAdeMO

(0)

Beszállítás alatt

8 263 780 Ft + Áfa (10 495 000 Ft )
Cikkszám: WB-SUP-60kw
Tömeg:

290kg

Méret:

2000x453x868mm

Fix kábel:

CCS

Fogyasztásmérő:

Nincs

OCPP:

Van

Szín:

Fekete

Töltőkábel hossza:

5 méter

Kapcsolódás:

3G/4G, Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi

App vezérlés:

Igen, saját app

Gyártók:

IP védettség:

,

Kommunikációs protokoll:

Tanúsítvány:

,

Üzemi hőméréklet:

Max. teljesítmény:

Hálózatfigyelős töltő:

Hálózatfigyelős töltő

Ha tudni szeretnéd, hogy mennyi idő alatt tölti fel egy villámtöltő az elektromos autód, akkor szükséges tudnunk az autót és a benne található akkumulátor típusát is, így autó választónk segítségével egyszerűen megtalálható a megfelelő típus. Szakember bevonására ettől függetlenül szükség lesz, hiszen az elektromos hálózat és a helyszíni adottságok befolyásolhatják a telepítés lehetőségeit. Szakértő kollégáink természetesen minden segítséget megadnak és a szükséges helyszíni felmérést is elvégzik.