Publikus elektromos autó töltő telepítés - fizetős töltő

gyorstöltő, töltőállomás széles választéka, max 32a type2 kábelen, minden autóhoz a saját otthonában. információk a gyorsabb töltés érdekében a wallbox.hu oldalunkon
elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

Elektromos autó töltőpont létesítése segít új Ügyfeleket vonzani vállalkozásához. Az elektromos autó tulajdonosok száma folyamatosan növekszik, ne maradjon le a fejlődésről.

A Wallbox.hu széles választékban kínál töltési megoldásokat, így minden vállalkozás megtalálja nálunk a számára megfelelő töltőt.

Ajánlott töltőpontjaink fizetős töltésre:

Az elektromos járművek számára létesített publikus töltőpontok elérhetőek a PlugShare töltő térkép alkalmazásban. Így, ha Ön létesít egy publikus töltőt, akkor felkerül az elektromos autósok térképére.

icons 88x88 white bg 09
Növelje cége bevételét és a látogatók számát

Telepítsen elektromos jármű töltőpontot vállalkozásához és kerüljön fel az elektromos autósok térképére.

elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

Minden vállalkozás más és más, ezért a rugalmasság kulcsfontosságú az elektromos járművek töltési árának kiválasztásakor.

A Wallbox.hu megoldások széles skáláját kínálja, miközben teljes körű irányítást biztosít Önnek:

  • Marketing célú  – ingyenes töltés biztosítása az ügyfelek vonzására, annak érdekében, hogy minél többen látogassanak el vállalkozásához.
  • Költségtérítő – a töltési díj pontosan annyi, ami a töltés költségeit fedezi.
    Profit-termelő – olyan töltési díj beállítása, amely fedezi a költségeket és nyereséget termel.
  • Reklám – reklámfelület értékesítése a töltőoszlopon elhelyezett matricával.

További részletekért keresse szakértő kollégáinkat.

icons 88x88 white bg 10 2
Használjon rugalmas árképzési modelleket, amelyek megfelelnek üzleti igényeinek.

Válassza azt a töltési modellt, amely illeszkedik vállalkozása profiljához. A töltőpontokon kihelyezett reklámok felgyorsítják a megtérülést.

elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

Az elektromos jármű tulajdonosok azokat a töltőpontokat részesítik előnyben, amelyek könnyen használhatók és megtalálhatók, és rendelkezésre állnak, amikor szükségük van rájuk.

A tulajdonosokat különböző mobilalkalmazások segítik abban, hogy megtalálják ezeket a töltőpontokat.

Annak érdekében, hogy a vállalkozása felkerüljön erre a térképre, telepítsen elektromos autó töltőt velünk és felhelyezzük Önt a térképre!

A könnyebb megtalálás érdekében pedig biztosítunk a helyszínre elektromos autó töltőpont jelzésű kresz táblát és igény esetén a parkoló felfestését is eltudjuk végezni, melyek elriasztják a nem elektromos autókat a töltőhöz parkolástól és vonzzák az elektromos járműveket.

Keresse kollégáinkat további részletekért.

Személyre szabott ajánlatokért forduljon csapatunkhoz.

icons 88x88 white bg 08
Hozzon létre egy hűséges ügyfélbázist.

Nyújtsa a legjobb töltési élményt elektromos autó tulajdonosoknak, hogy hűségesek legyenek vállalkozásához és segítsék márkája építését.

publikus toltes min
elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

A töltőpontok használati szokásainak megismerésével információkat tudhat meg Ügyfeleiről.

A Wallbox webes felületén lévő statisztikák elemzésével az alábbiakat ismerheti meg:

  • Energiafogyasztás kW/h-ban.
  • Megtermelt bevétel.
  • Az elektromos autó tulajdonosok tartózkodási ideje a helyszínen.

Ezen információk segítenek az árképzésben, valamint a jövőbeli energiagazdálkodási vagy infrastrukturális követelmények meghatározásában.

Keresse csapatunkat további információkért.

icons 88x88 white bg 16
Hozzon döntéseket a töltőpontok használati szokásainak elemzésével.

A töltési statisztikák nyomon követésével megismerheti a felhasználók szokásait a terjeszkedéshez vagy energiamenedzsment bevezetéséhez.

icons 88x88-17
bezaras gomb, ne töröld!

A széndioxid-semlegességet célzó terv megvalósulásával, 2030-ra körülbelül 350 millió elektromos autó lesz a világon, arányuk az összes autóeladáson belül eléri várhatóan a 60 százalékot.

Töltőpontjainkhoz ingyenes járó szoftverünk terhelésmenedzsment funkciója megkönnyíti a töltőpontok telepítését, és újak hozzáadását az elektromos járművek elterjedtségének növekedésével.

Akár háromszor több töltőpontot telepíthet, mint a rendelkezésre álló teljesítmény a terheléselosztási funkcióval.

Az előkészítéseket (kábelezés, szekrények) már az elején úgy érdemes kialakítani, hogy későbbi bővítés esetén ne legyen szükség nagy átalakításra.
Ezáltal bármikor létesíthet új töltőpontokat gyorsan és hamar megtérülő költségekkel.

Tudjon meg többet a Terhelésmenedzsment funkcióról!

Kérdések esetén keresse szakértő kollégáinkat bizalommal.

icons 88x88 white bg 17
Fejlessze vállalkozását az elektromos járművek terjedésével összhangban.

Kezdje el még ma egy töltőponttal és a későbbi rendszer bővítésnél sem kell félnie terhelésmenedzsment megoldásainkkal.

Ajánlott termékek

Miért a Wallbox.hu?

warranty icon

3 év garancia távoli és
helyszíni karbantartással.

illustration 03 min

Kapcsolattartás kijelölt
Ügyfél menedzserrel.

install icon

Teljeskörű telepítés kiváló
szakemberek által.

service icon

24/7 hiba bejelentési lehetőség
a felhasználóknak.

illustration 04 min

Töltők távoli
szoftverfrissítése.

quality icon

Kiváló szolgáltatás és
Ügyfélmenedzsment.

Referenciák

Publikus elektromos autó töltés – egy remek befektetés minden cég számára

A töltőpontok nem csak társasházak számára lehetnek jó megoldások, de egyfajta céges befektetésként is lehet alkalmazni őket. A publikus töltőállomások létesítése ugyanis nemcsak szimpatikusabbá teszi a céget, hanem más egyéb előnyökkel is jár.

power icon

Az elektromos autók egyre népszerűbbek a fenntartható közlekedési megoldások között, azonban a töltésük még mindig komoly kihívást jelenthet azok számára, akik nincsenek saját otthoni töltőállomással rendelkeznek. Ebben az esetben a publikus elektromos autó töltési lehetőségek jönnek jól.

Szerencsére egyre több országban és városban építik ki az elektromos autók töltésére szolgáló infrastruktúrát, amelyek publikus helyeken, például parkolókban, bevásárlóközpontokban, vagy az utak mentén találhatók. Ezek a töltőállomások általában használati díj ellenében állnak rendelkezésre, és lehetővé teszik az elektromos autósok számára, hogy akár a hosszabb utakat is biztonságosan megtegyék.

power icon

Az elektromos autók publikus töltése sok előnyt kínál, nem csak az utazóknak, hanem a városoknak is. A töltőállomások segítenek csökkenteni a levegőszennyezést, és hozzájárulnak az alacsonyabb károsanyag-kibocsátású közlekedési megoldások elterjedéséhez. Emellett az elektromos autók használatával járó költségek is csökkenthetők, mivel az elektromos energia ára általában alacsonyabb, mint az üzemanyagoké.

A publikus elektromos autó töltési infrastruktúra további előnye, hogy hozzájárulhat a fenntartható és intelligens városok építéséhez. Az elektromos töltőállomásokat ugyanis okosan lehet kezelni, és a töltési folyamatot lehet optimalizálni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb autó tudjon tölteni egyszerre, miközben a város energiafogyasztása minimális marad.

A környezettudatos cég mindig vonzóbb

Nem csak a befektetők és a fontos lehetséges ügyfelek számára lesz a cégünk rendkívül vonzó a saját töltőállomás létesítésével, de a pályázaton sem fogunk alulmaradni. Már néhány éve globálisan a világ összes országának vezetői arra törekednek, hogy a környezettudatosságra hajtó cégeket gőzerővel támogassák.

A pályázatokon elképesztő előnyt jelent, ha zöldíteni szeretnénk a vállalkozásunkat, ráadásul a klímaváltozás és a környezetszennyezés visszaszorítása miatt idővel kizárólag csak azon cégeket támogatnak, amelyek törekednek a környezetvédelemre valamilyen módon. Az elektromos autók töltését elősegítő állomás létesítése arra ösztönzi a jelenleg még nem elektromos gépkocsival közlekedő kollégákat, hogy váltsanak. Sokan ugyanis azért nem mernek még váltani, mert például a munkahelyükön nem megoldott a töltés lehetősége.

európai gazdasági térség területén több millió ft támogatás pályázati kiírásának, gazdasági társaságok, 25 millió 30 milliárd forint 2024-es

Ez a befektetés az, ami százszázalékosan megtérül

Néhány cég értelemszerűen aggódik a felmerülő költségek miatt. Azonban a vállalkozásunk például a töltőállomás igényével már napelemes rendszerekre is pályázhat. Ha pedig már adott a napelem, akkor annak bővítésére is hamarabb megnyerheti a pályázatot, hiszen a töltőállomás létesítésének igénye önmagában is pozitív elbírálást jelent. Ez pedig nem csak a napelemes pályázatokra igaz.

Manapság már minden vállalkozásfejlesztési pályázat szinte azonnal szó szerint zöld utat kap, ha a pályázati anyagában a fenntarthatóság és a környezetvédelem a cél. A meglévő napelemeket sem terheli le túlzottan egy-egy töltőállomás üzemeltetése, hiszen minden vállalat a saját lehetőségei szerint telepítheti azokat. Például egyetlen töltőállomás létesítése nem nagy költség, azonban rendkívül előnyös lesz pályázati és üzleti szempontból egyaránt.

elektromos autó töltése akár 22 kw os töltés továbbra is egyszerűen tölthetünk elektromos autót sokféle teljesítményű töltő akár type 1 és type 2

Hogyan tudunk töltőállomást telepíttetni?

Cégtulajdonosként vagy megbízottként nincs más dolgunk, mint felvenni velünk a kapcsolatot. A profi villanyszerelő szakembereink felmérik a vállalkozás áramellátását, és természetesen annak a lehetőségét is, hogy hova telepíthető a legpraktikusabban a töltőállomás.

Ha mindez megvan, árajánlatot adunk, amely a teljes beszerelésre és a készülékre is vonatkozik. Az árajánlat elfogadása után profi szakembereink teljesen üzemkészen telepítik a töltőállomást, ami utána azonnal használhatóvá válik.

A töltőállomások használata rendkívül egyszerű és költséghatékony, ráadásul kifejezetten biztonságos. Segítségével a vállalkozás munkatársai vagy a céghez érkező üzlettársak könnyedén fel tudják tölteni az autójukat, ami nem mellesleg egy pozitív üzletkötéshez is előny, ha az üzletfelünk elektromos autóval közlekedik. Már pedig ez manapság már egyre gyakoribb, hiszen egyre többen vásárolnak elektromos gépjárműveket.

Ügyfeleink véleménye

Wallbox elektromos autó töltő telepítés

Kérjen ajánlatot töltő telepítésre!

Név(Kötelező)
Adatkezelési hozzájárulás(Kötelező)