A spanyol Wallbox márka 2015-ben tűzte zászlajára a fenntarthatóbb jövő zálogaként az elektromos autózáshoz nélkülözhetetlen minőségi töltőberendezések előállítását. Mára innovatív termékeik a világ több pontján is fellelhetőek és számos díjjal büszkélkedhetnek.

Az elektromos autók térnyeréséért tett lépéseik között szerepelnek intelligens energiagazdálkodási megoldásaik, melyek egyszerűek mégis tökéletesek. A Wallbox intelligens és folyamatos termékfejlesztés alatt álló töltőberendezései modern kivitelben, formatervezetten, széles típusválasztékban hálózzák be környezetünket. Nagy elégedettséggel használjuk őket otthon és munkahelyünkön, hiszen egyszerűen csatlakoztathatók és bővíthetők. Az átlagos töltőkhöz viszonyítva akár nyolcszor gyorsabbak, hiszen kifejezetten erőteljesek, emellett képesek odafigyelni az elektromos hálózat kapacitására is.

A Wallbox applikáció segítségével minden funkció elérhető, amit ma az elektromos autó töltésének legkényelmesebb módja megkíván. Az alkalmazás felhasználóbarát, nagyon okos és bármilyen számítógéphez vagy okoseszközhöz csatlakoztatva teljes vezérlést tesz lehetővé. A Wallboxxal több töltőt is vezérelhetünk és a terheléskezelő megoldások testreszabják a berendezés energiafogyasztását.

A modelleket többféle töltőkábellel és tápegységgel árusítják, így könnyen vásárolhatunk elektromos autónkkal kompatibilis típust. A Wallbox töltők tartósak, Wallbox jótállással kerülnek új tulajdonosuk használatába.

 

1–12 termék, összesen 19 db

Megjelenítés 9 24 36