Együttműködésünk részeként exkluzív támogatást, képzést és szolgáltatást biztosítunk partnereink számára. Célunk, hogy olyan piacokat és ágazatokat érjünk el közösen, amelyekre egyedül nem lenne lehetőségünk, valamint javítsuk az elektromos járművek töltési infrastruktúrájának elérhetőségét és hozzáférhetőségét az országhatárokon belül és kívül egyaránt.

Az elektromos mobilitás az autók jövője, ezért szenvedélyes és vállalkozó szellemű szakembereket keresünk, hogy csatlakozzanak partnerprogramunkhoz, és részeseivé váljanak sikereinknek.

Legyen a Wallbox.hu hivatalos viszonteladója

A Wallbox.hu az elektromos járművek töltőberendezéseinek magyarországi nagykövete és széles választékban kínál elektromos autó töltési megoldásokat. A Wallbox.hu csapata 2019 óta dolgozik a maximális ügyfélelégedettségért, és ez idő alatt az egyik legnagyobb autótöltő értékesítő lett Magyarországon. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az iparágban, beleértve az értékesítést, a telepítést, az üzemeltetést és a karbantartást. Ha az Wallbox.hu-val, mint hivatalos viszonteladóval értékesít, az elérhető legjobb eszközöket és támogatást kapja.

elektromos autó fali töltő,max elektromos autó fali,pulsar max elektromos autó,wallbox pulsar,pulsar max,autó fali töltő max,fali töltő 22 kw,autó fali töltő 22,

Miért legyen Wallbox.hu hivatalos viszonteladó?

Ha a Wallbox.hu hivatalos viszonteladójává válik, akkor velünk az egyik leggyorsabban növekvő iparág tagja lehet. A Wallbox.hu hivatalos viszonteladójaként akár folyamatos bevételi forrást szerezhet, függetlenül attól, hogy elsődleges tevékenysége az építőipar, az elektrotechnika, az autóipar vagy más technológiaközpontú iparágak. Kezdje el még ma az együttműködést velünk, és bővítse termékkínálatát a legjobb és legkeresettebb elektromos autó töltőállomásokkal!

Viszonteladó partnerség a wallbox.hu-val

Partnerként lehetősége nyílik további ügyfeleket találni. Ezért a viszonteladói program nagyszerű módja annak, hogy növelje bevételét és növekedjen velünk.

elektromos autó fali töltő,,pulsar max elektromos autó,wallbox pulsar max elektromos,wallbox pulsar,current price is,original price was

A Wallbox.hu hivatalos viszonteladói partnerprogram előnyei

  • Rugalmas üzleti modellek
  • Kedvezményes árak
  • Képzés értékesítőknek és szerelőknek
  • Értékesítési erőforrások, tippek és eszközök
  • Ügyfélközpontú erőforrások Ügyfelei számára
  • Átfogó és iparág-specifikus marketinganyagok
  • Elkötelezett partner támogatás

A Wallbox.hu elektromos autók töltési megoldásai átívelik a világot, és a telepítési konfigurációk teljes skáláját kínálják. Tekintse meg referenciáinkat, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk még ma!

Összes termék megtekintése

Vagy  írjon nekünk emailt az info@wallbox.hu-ra és felvesszük Önnel a kapcsolatot.