Elektromos autó töltő telepítés hotelek, éttermek, kávézók, üzletek számára

gyorstöltő, töltőállomás széles választéka, max 32a type2 kábelen, minden autóhoz a saját otthonában. információk a gyorsabb töltés érdekében a wallbox.hu oldalunkon
elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

Elektromos autó töltőpont létesítése segít új Ügyfeleket vonzani vállalkozásához. Az elektromos autó tulajdonosok száma folyamatosan növekszik, ne maradjon le a fejlődésről.

A Wallbox.hu széles választékban kínál töltési megoldásokat, így minden vállalkozás megtalálja nálunk a számára megfelelő töltőt.

Ajánlott töltőpontjaink:

Az elektromos járművek számára létesített publikus töltőpontok elérhetőek a PlugShare töltő térkép alkalmazásban. Így, ha Ön létesít egy publikus töltőt, akkor felkerül az elektromos autósok térképére.

Továbbá, azt sem szabad elfelejteni, hogy a booking.com-on már lehet szűrni, hogy melyik szálláshely rendelkezik elektromos autó töltővel.

icons 88x88 white bg 09
Növelje cége bevételét és a látogatók számát.

Telepítsen elektromos jármű töltőpontot vállalkozásához és kerüljön fel az elektromos autósok térképére.

elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

Minden vállalkozás más és más, ezért a rugalmasság kulcsfontosságú az elektromos járművek töltési árának kiválasztásakor.

A Wallbox.hu megoldások széles skáláját kínálja, miközben teljes körű irányítást biztosít Önnek:

 • Marketing célú  – ingyenes töltés biztosítása az ügyfelek vonzására, annak érdekében, hogy minél többen látogassanak el vállalkozásához.
 • Költségtérítő – a töltési díj pontosan annyi, ami a töltés költségeit fedezi.
  Profit-termelő – olyan töltési díj beállítása, amely fedezi a költségeket és nyereséget termel.
 • Reklám – reklámfelület értékesítése a töltőoszlopon elhelyezett matricával.

További részletekért keresse szakértő kollégáinkat.

icons 88x88 white bg 10 2
Használjon rugalmas árképzési modelleket, amelyek megfelelnek üzleti igényeinek.

Válassza azt a töltési modellt, amely illeszkedik vállalkozása profiljához. A töltőpontokon kihelyezett reklámok felgyorsítják a megtérülést.

elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

Az elektromos jármű tulajdonosok azokat a töltőpontokat részesítik előnyben, amelyek könnyen használhatók és megtalálhatók, és rendelkezésre állnak, amikor szükségük van rájuk.

A tulajdonosokat különböző mobilalkalmazások segítik abban, hogy megtalálják ezeket a töltőpontokat.

Annak érdekében, hogy a vállalkozása felkerüljön erre a térképre, telepítsen elektromos autó töltőt velünk és felhelyezzük Önt a térképre!

A könnyebb megtalálás érdekében pedig biztosítunk a helyszínre elektromos autó töltőpont jelzésű kresz táblát és igény esetén a parkoló felfestését is eltudjuk végezni, melyek elriasztják a nem elektromos autókat a töltőhöz parkolástól és vonzzák az elektromos járműveket.

Személyre szabott ajánlatokért forduljon csapatunkhoz.

icons 88x88 white bg 08
Hozzon létre egy hűséges ügyfélbázist.

Nyújtsa a legjobb töltési élményt elektromos autó tulajdonosoknak, hogy hűségesek legyenek vállalkozásához és segítsék márkája építését.

horeca min
elektromos autó töltése
bezaras gomb, ne töröld!

A töltőpontok használati szokásainak megismerésével információkat tudhat meg Ügyfeleiről.

A Wallbox webes felületén lévő statisztikák elemzésével az alábbiakat ismerheti meg:

 • Energiafogyasztás kW/h-ban.
 • Megtermelt bevétel.
 • Az elektromos autó tulajdonosok tartózkodási ideje a helyszínen.

Ezen információk segítenek az árképzésben, valamint a jövőbeli energiagazdálkodási vagy infrastrukturális követelmények meghatározásában.

Keresse csapatunkat további információkért.

icons 88x88 white bg 16
Hozzon döntéseket a töltőpontok használati szokásainak elemzésével.

A töltési statisztikák nyomon követésével megismerheti a felhasználók szokásait a terjeszkedéshez vagy energiamenedzsment bevezetéséhez.

icons 88x88-17
bezaras gomb, ne töröld!

A széndioxid-semlegességet célzó terv megvalósulásával, 2030-ra körülbelül 350 millió elektromos autó lesz a világon, arányuk az összes autóeladáson belül eléri várhatóan a 60 százalékot.

Töltőpontjainkhoz ingyenes járó szoftverünk terhelésmenedzsment funkciója megkönnyíti a töltőpontok telepítését, és újak hozzáadását az elektromos járművek elterjedtségének növekedésével.

Akár háromszor több töltőpontot telepíthet, mint a rendelkezésre álló teljesítmény a terheléselosztási funkcióval.

Az előkészítéseket (kábelezés, szekrények) már az elején úgy érdemes kialakítani, hogy későbbi bővítés esetén ne legyen szükség nagy átalakításra.
Ezáltal bármikor létesíthet új töltőpontokat gyorsan és hamar megtérülő költségekkel.

Tudjon meg többet a Terhelésmenedzsment funkcióról!

Kérdések esetén keresse szakértő kollégáinkat bizalommal.

icons 88x88 white bg 17
Fejlessze vállalkozását az elektromos járművek terjedésével összhangban.

Kezdje el még ma egy töltőponttal és a későbbi rendszer bővítésnél sem kell félnie terhelésmenedzsment megoldásainkkal.

Ajánlott termékek

Miért a Wallbox.hu?

warranty icon

3 év garancia távoli és
helyszíni karbantartással.

illustration 03 min

Kapcsolattartás kijelölt
Ügyfél menedzserrel.

install icon

Teljeskörű telepítés kiváló
szakemberek által.

service icon

24/7 hiba bejelentési lehetőség
a felhasználóknak.

illustration 04 min

Töltők távoli
szoftverfrissítése.

quality icon

Kiváló szolgáltatás és
Ügyfélmenedzsment.

Referenciák

HORECA – elektromos autó töltés a vendéglátásban

Kevés olyan terület akad még, ahol ennyire szükség van manapság az elektromos töltőállomásokra. A vendéglátás (HORECA-szektor, azaz szállodák, éttermek, kávéházak) azonban pontosan ez a terület. Itt ugyanis nem csak a hazai lakosságra kell gondolnunk, hanem a külföldi turistákra is, akiknél még inkább elterjedt az elektromos autó használata. Miért éri tehát meg?

A forgalmunk akár a sokszorosára nőhet

Akár szállodánk, éttermünk vagy bármilyen más vendéglátóegységünk legyen, minden esetben bevételnövekedéssel számolhatunk, amennyiben elektromosautó-töltőállomást telepítünk a parkolónkba. A megszokott vendégkörünk akár a többszörösére nőhet, hiszen akik elektromos autóval közlekednek, azoknak rendkívül fontos a tölthetőség. Ha pedig megtudják, hogy a mi szolgáltatásink között az elektromos autó töltése is megtalálható, akkor egyértelmű, hogy hozzánk fognak majd jönni. Sok esetben meghatározó ugyanis a töltés lehetőségének megléte az elektromos autók esetében, hiszen a vendéglátás nem csak a nagyvárosokban létezik. Gondoljunk csak bele, ha például egy kisebb falu vagy város éttermét, panzióját vezetjük, akkor minden bizonnyal rajtunk kívül más nem fogja ellátni az odalátogató turistákat semmilyen töltőállomással. Ezért minden elektromos autós, aki arra jár, be fog térni hozzánk. Amíg tölti az autóját, addig ő maga is töltődik: fogyasztani fog, például enni egy finomat az étteremben. Elvégre az autó töltésének egy remek módja, ha a várakozásra való időt pozitívan tudjuk eltölteni. Erre a vendéglátás tökéletes alapot biztosít.

Visszatérő vendégeket szerezhetünk

Mennyivel kényelmesebb az említett módon egy étteremben eltölteni az időt, amíg tölt az autónk, ugye? Vagy meginni egy finom kávét, miközben olvasunk vagy beszélgetünk. Sokkal kellemesebb, mint egy kietlen és szürke parkolóban várni a sorunkra, vagy céltalanul bolyongani a bevásárlóközpontokban csak azért, hogy kivárjuk a töltés idejét. Pontosan ezen okok azok, ami miatt a mi vendéglátó egységünket fogják választani inkább egy parkoló, benzinkút vagy bevásárlóközpont helyett. Az autó töltése kellemes élménnyel jár így, ami miatt a helyben lakók és a régióban élők folyamatosan visszatérő vendégeink, ezáltal fogyasztóink lesznek.

elektromos autó töltő irodaházaknak

A külföldieknek első számú cél leszünk

A hazánkba látogató, elektromos autóval rendelkező külföldiek minden bizonnyal már az interneten is olyan szállást, éttermet, illetve más vendéglátó szolgáltatást keresnek, ahol a közelben minimum található egy töltőállomás. Nem ismerik a környéket és az országot sem, tehát ragaszkodni fognak hozzánk. A töltőállomással tripla annyi külföldi vendéget fogunk tudni fogadni, mint egyébként, ezzel pedig a marketingünknek is csak jót teszünk. A külföldiek ugyanis megjegyzik majd a szolgáltatásunkat, és ezt tovább fogják adni az ismerőseiknek. Az elektromos autósok általában valamilyen közösségi felületen megosztják egymással a tapasztalataikat, ezért szinte biztos, hogy ingyen reklámot kapunk azzal, ha saját töltőállomást tudunk nyújtani a vendégeinknek. Ezzel pedig nem csak több külföldi vendégünk lehet, de újakat és rendszeresen visszatérőket is fogadhatunk.

elektromos autó töltés a vendéglátásban töltő magyar vendéglátó egységek lehetővé teszi a vásárló forrás érdemes a töltő berendezés

Egy tökéletes megoldás: Wallbox Pulsar Pro

Wallbox Pulsar Pro, tökéletes megoldás üzleti elektromos autó töltés kialakításához, fizetős töltőpont

Az új megoldás a megosztott terekhez

A vállalkozások és az elektromos járművezetők számára egyaránt készült Pulsar Pro az új megosztott töltési megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjen társasházakhoz, munkahelyekhez és flottákhoz. Ez egy megbízható, egyszerűen hozzáférhető töltő a felhasználók számára, és egy könnyen kezelhető, költséghatékony megoldás a töltőpontok üzemeltetői és telepítői számára.

Wallbox Pulsar Pro elektromos autó töltő fizetős töltőpont kialakítása
diagram 1

Mit jelent ez pontosan a vállalkozásodnak?

Gyorsabb telepítés

 • Az előre konfigurált 4G adattervvel azonnali telepítést tesz lehetővé, csökkentve az üzembe helyezési időt és a lehetséges hibákat.
 • A hátlap kialakítása olyannyira megkönnyíti a telepítést, mint eddig soha.

Továbbfejlesztett szerviz és karbantartás

 • A 4G kapcsolat lehetővé teszi a távoli szoftverfrissítéseket.
 • A fokozott biztonság megakadályozza a jogosulatlan manipulációt, a fizikai sérüléseket és a kibertámadásokat.
 • Sérülés esetén a töltőkábel könnyen cserélhető.

Távoli kezelés

 • A myWallbox Businnes lehetővé teszi a töltőkezelést, fizetéseket, felhasználói hozzáférést, és a jelentések mellett még sok mást is.
 • OCPP kompatibilis, és bármilyen háttérrendszerrel integrálható.

Költségoptimalizálás

 • A dinamikus energiamegosztás akár 100 töltőig nagyobb energiahatékonyságot és alacsonyabb költségeket eredményez.
 • A 2%-nál kisebb hibával rendelkező belső mérő javítja az energiaátvitel pontosságát.
Wallbox Pulsar plus elektromos autó töltő 22 kw-os type 2 és type 1 verzió

És ez miért jó a felhasználónak?

Wallbox Pulsar Pro elektromos autó töltő RFID azonositással
power icon

Egyszerű használat

 • Vonzó és kompakt kialakítás és intuitív Halo Light a töltési állapot megjelenítéséhez.
 • Egyszerű hitelesítés RFID, NFC és myWallbox App segítségével.
reliability icon

Megbízhatóság

 • 4G, hogy élvezd a teljes kapcsolatot, minimális megszakításokat és megnövelt üzemidőt.
 • A robusztus kialakítás véd a szélsőséges időjárástól, víztől, portól és ütésektől.
 • Fejlett processzor a nagyobb feldolgozási sebesség és teljesítmény érdekében.
icons 88x88 white bg 14

Teljes biztonság

 • Titkosított kommunikáció, amely védi a személyes adatokat.

Fedezd fel az intelligens energiagazdálkozási megoldásainkat

ezgif.com resizeIntelligens árammegosztás

Töltsön több járművet az épületben kompromisszumok nélkül

A dinamikus energiamegosztás figyeli az épület rendelkezésre álló energiáját, és elosztja azt az összes csatlakoztatott elektromos jármű között. Nincs szükség drága infrastruktúra-fejlesztésekre, vagy az áramellátás túlterhelése miatti aggódásra. Mostantól akár 100 elektromos autó töltésére is oszthatja a rendelkezésre álló energiát, anélkül, hogy aggódnia kellene a túlterhelés miatt.
Power Boost

Power Boost

Érd el a legnagyobb töltési sebességet magas telepítési árak nélkül

Mindig töltsd a lehető legnagyobb sebességgel az elektromos autód. Ez a dinamikus terheléselosztó technológia biztosítja, hogy töltés közben soha ne lépd túl otthonod jelenlegi teljesítményhatárát.
Eco-smart elektromos autó töltése napelemmel

Eco-Smart

Használd ki a napelemek által termelt összes energiát az elektromos autó feltöltéséhez

Kerüld el a magas hálózati energiaárakat, ha 100%-os napenergiával vagy vegyesen napenergiával és hálózati energiával töltöd fel elektromos autód. A választás a tiéd.

MyWallbox Portál

Tartalmazza a myWallbox Business licenszet további költségek nélkül

Több felhasználó, töltő és hely kezelése

Valós idejű állapot és statisztikák

Tedd nyilvánossá töltőidet

Távoli firmware-frissítések végrehajtása

Engedélyezze az automatikus terheléses fizetést

Hozzáférés a dinamikus energiamegosztáshoz

MyWallbox portal elektroms autó töltő alkalmazás app mywallbox app
Mywallbox elektromos autó töltés menedzsment cégeknekd
MyWallbox elektromos autó töltő business alkalmazás
elektromos autó töltő alkalmazás vállalkozásoknak, cégeknek
MyWallbox elektromos autó töltő fizetős töltőpont

Mobil alkalmazás

mywallbox

Mobilalkalmazás

Kövesd a töltőd állapotát, és irányítsd a folyamatot bárhonnan

Állítsd be a minél olcsóbb töltési lehetőséget

Tekintsd meg a folyamatosan aktuális statisztikádat

Védd meg a töltődet a nem kívánt használattól

Ingyen letölthető:

Okos óra alkalmazás

Teljes kényelem az okosórás irányítással

Kapj értesítést amint a töltő végzett az autó feltöltésével

Irányítsd a töltődet bárhonnan

Figyeld a töltődet folyamatosan

apple watch
notifications

Értesítések

Kapj értesítéseket automatikusan:

“Az autód végzett a töltéssel.”

“Ne felejtsd el bedugni a töltődet, mielőtt az időzített töltésre sor kerülne.”

“Szoftver frissítés elérhető a töltő számára.”

Statisztikák

Pillants rá a töltésed státuszára bármikor

Szűrd ki a töltéseidet bizonyos időszakok alapján

Felügyeld a fogyasztást diagramokkal és táblázatokkal

statistics

Ügyfeleink véleménye

Wallbox elektromos autó töltő telepítés

Kérjen ajánlatot töltő telepítésre!

Név(Kötelező)
Adatkezelési hozzájárulás(Kötelező)