Wallbox Power Boost 1 fázis – Intelligens árammegosztó

Ez a termék lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználjuk a napelemek által generált áramot. Amikor a napelemek több energiát termelnek, mint amennyit a háztartás fogyaszt, a rendszer észleli ezt a többlettermelést. Ekkor automatikusan elindítja az elektromos autó töltését. Továbbá a Power Boost használatával megelőzhetjük a biztosíték leverését.

Cikkszám: CG-1F

43 228 Ft + Áfa (54 900 Ft )

Utánrendelhető

Utánrendelhető

Email értesítés, ha újra készletre kerül

0 People watching this product now!
  • store Személyes átvétel üzletünkben

Készleten lévő termékek esetén azonnal!

Ingyenes

  • delivery car Házhozszállítás

DPD futárszolgálattal ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

1-2 munkanap

Ingyenes

  • warranty Garancia 2-5 év terméktől függően
  • return 15 napig visszaküldhető

Fizetési opciók:

fizetesi modok min 1

Leírás

Wallbox Power Boost működése

A fali töltők töltési teljesítményének dinamikus kezelése

Három fázisú dinamikus terheléskezelő modul – kezelje dinamikusan a töltőállomás terhelését, a rendelkezésre álló teljesítmény függvényében.

Kompatibilitás

Az intelligens árammegosztó minden Wallbox által gyártott töltővel kompatibilis. Akkor van szüksége 3 fázisú árammegosztóra, ha az otthoni hálózata 3 fázisú.

Tartozékok

A készlet tartalmaz 1 + 1 kezelőmodul indukciós tekercs készletet a modul csatlakoztatásához.

Funkció

A rendelkezésre álló maximum teljesítmény alapján változtatja a töltőállomás töltőáramát, ezáltal pedig elkerüli a biztosíték leverését.

Telepítés

A Power Boost telepítés a fővezeték után történik, ezáltal tudja mérni a ház fogyasztását.

Elektromos auto toltese napelemekkel

Wallbox Power Boost + napelemes töltés = A legjobb megoldás

Az elektromos autó töltése a Wallbox + powerboost rendszerrel tényleg kiváló megoldás. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználjuk a napelemek által generált áramot. Amikor a napelemek több energiát termelnek, mint amennyit a háztartás fogyaszt, a rendszer észleli ezt a többlettermelést. Ekkor automatikusan elindítja az elektromos autó töltését. Így nem csak az elektromos autódat töltheted fel ingyen a saját napelemeid által generált árammal, de megakadályozod a felesleges energiavisszatáplálást a hálózatba is.

Ez a megoldás környezetbarát és hatékony módja az elektromos autód töltésének, és hozzájárul a fenntartható energiatermeléshez. Ráadásul, amikor nincs napelemes többlettermelés, a rendszer továbbra is képes a hálózatról töltést biztosítani, így soha nem maradsz áram nélkül. Egy ilyen rendszer telepítése hosszú távon is megtérülhet az energiafogyasztás csökkenése és az elektromos autó töltésének költségmegtakarítása révén.

Példa a felhasználásra

Például, ha otthon van egy 3x16A-s három fázisú hálózata, és szeretne tölteni egy BMW i3-at, mely akár 3x16A-val is tölthető, akkor jó eséllyel a töltő lefogja verni a biztosítékot, ha bármilyen más fogyasztó is bekapcsol a töltéssel egyidőben a házban, mert a a töltőállomás a rendelkezésre álló teljesítménynél többet fog fogyasztani.

A terheléskezelő modul lehetővé teszi, hogy elkerülje ezt a problémát. Valós időben fogja mérni otthona teljes fogyasztását. Ha bekapcsol egy mosógép a házban, akkor annyival csökkenteni fogja a töltő teljesítményét. Ezáltal elkerülve, hogy a töltő leverje a biztosítékot.

Specifikációk

overviewÁltalános

Fázisok száma:

Gyártó:

Kategória:

generalParaméterek

Anyaghasználat:

Vásárlói Vélemények

Értékelések

There are no reviews yet

„Wallbox Power Boost 1 fázis – Intelligens árammegosztó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.