Töltési megoldások cége számára

A vállalatok számára tervezett Wallbox töltők hálózata az Ön üzleti igényeihez igazodik. Ez lehetővé teszi, hogy a felhőalapú platformon keresztül kezelje a költségeket, és láthassa a felhasználási időt és a munkavállalók vagy ügyfelek megtakarításait, ugyanazon a platformon.

Akár a saját tarifáidat is beállíthatod.

A fali töltők bármely jármű számára megfelelőek lehetnek, és akár 22 kW-os teljesítménnyel is elérhetőek. Telepítheted őket a falra vagy oszlopra. Mi telepítjük és támogatjuk a a tőlünk vásárolt töltőket, ami 2 éves jótállással érkezik hozzád.

wallbox elektromos autó töltő cégeknek

Személyre szabott telepítés

A céljaink közé tartozik, hogy a telepítés teljesen zökkenőmentesen menjen végbe, és így szeretnénk minden segítséget megadni ehhez. A tapasztalatunk több partnerrel is együtt dolgozva megengedi számunkra, hogy megtaláljuk a megoldást minden lehetőségre.

Telepítési lehetőségek

Nem számít a helyszín kialakítása, mindenre van megoldásunk: a töltőállomásainkat telepíthetjük a falra, plafonra, vagy bármilyen felületre.

Ha szeretnél üzleti partnerünkké válni, keress meg minket elérhetőségeink egyikén!

Eltérő nyilvános töltési rendszerek

Egyforma megoszlás

A rendelkezésre álló energiát egyforma mértékben juttatja el a töltőállomás minden autóhoz a hálózatban. Ez a töltési módszer leginkább azokra a töltőállomásokra jellemző, ahol sok időt töltenek el az autók, mielőtt újra használnánk.

egyenlo eloszlas
First-In, First-Out (FiFo)

A terhelésmegosztás ezen fajtája szerint egy jobban rendszerezett flottát kaphatunk, amivel jobb töltöttségű autók állnak rendelkezésünkre, amikor szükségünk van rá. A rendelkezésre álló energia az autók érkezési sorrendje szerint oszlik meg, így az új autó töltése csak akkor kezdődik meg, ha az előző elkészült vagy elhagyta a töltőállomást.

fifo
Kevert terhelésmegoszlás

Ez a FiFo és egyforma megoszlás rendszert egyesíti, mivel megtudjuk adni, hogy mennyi energiát kapjanak bizonyos autók, és a fennmaradó energiát egyenlő arányban elosztja a többi töltőn lévő autó között a hálózaton.

kevert

Elektromos autó töltő telepítés ajánlat kérés

Kérjük az igénylőlap alján lévő fájl feltöltési opcióhoz töltsön fel képet a biztosíték tábláról, a töltő leendő helyéről és a köztük lévő távolságról (ha van rá lehetőség).