tesla töltő

Tesla fali töltő GEN3

A Tesla fali töltő ideális Tesla és egyéb Type2 elektromos autóval rendelkezők számára. Minden Type 2 elektromos autóval kompatibilis, de bizonyos funkciók csak a Tesla járművekhez érhetőek el.

Cégünk a Tesla szerződött, hivatalos telepítő partnere. Nagy tapasztalattal rendelkezünk elektromos autó töltők telepítésében. Forduljon hozzánk bizalommal és szakértő kollégáink segítenek a kérdései megválaszolásában.

Személyes 11.kerület, Karolina út 17/A alatti üzletünkben is fogadjuk Ügyfeleinket, ahol bemutatótermünkben lehetősége van kipróbálni a választott terméket.

Kisebb és könnyebb, mint valaha

A Tesla Wall Connector harmadik generációjának mérete, megjelenése és súlya óriási fejlődésen ment keresztül. Vizuálisan még mindig feltűnő benyomást kelt, de valamivel nagyobb diszkrécióval dolgozik.

Méretek – H345mm x SZ155mm x M110mm

Súly – 6,8 kg

WiFi Csatlakozás

Az új Tesla GEN3 fali töltő WiFi-kapcsolatot is tartalmaz, így vezeték nélküli szoftver frissítéseket tud fogadni a funkciók javítása érdekében és újak hozzáadásához.

LED visszajelző fénycsík

Az intelligens LED-es fénycsík megmaradt a Tesla Wall Connector előző verziójából. A töltő állapotjelzésére szolgál, például a töltésre kész állapotról, a töltésről vagy  esetleges hibák jelzéséről.

Automatikus töltőfedél nyitás

Amennyiben nem hivatalos Tesla töltőt használ, a töltő fedelének kinyitásához a vezetőnek be kell ülnie a járműbe, és a kijelzőn rá kell nyomnia a „kioldás” gombra, majd kinyitni a fedelet a Tesla alkalmazásból, vagy a fedél megnyomásával, amikor a jármű nincs zárva. Ez a folyamat leegyszerűsíthető a Tesla GEN3 fali töltővel. Mindössze a töltő fix kábelén lévő gombot kell megnyomnia, amellyel távolról nyithatja és zárhatja a töltőfedelet a Tesla járművén, ami további kényelmet kínál.

Akár 22kW teljesítmény

A Tesla GEN3 fali töltő akár 22kW teljesítménnyel is tud működni, azonban a legtöbb Tesla autó maximum 11kW-os fedélzeti töltővel rendelkezik, így ennyi lesz a maximális töltési teljesítmény, amit felvesz a hálózatból. A jövőre nézve pedig autóváltás esetén jól fog jönni a nagyobb teljesítmény.

2.5 vagy 7.5 méteres töltőkábel

A Tesla fali töltőhöz egy praktikus 2,5 méteres kábel is tartozik, de választhat ennél hosszabb, 7,5 méteres változatot.

HomeCharging CostofOwnership Desktop Global 1 scaled
tesla elektromos autó töltő app

Nem szükséges külön alkalmazás

A töltőhöz nem tartozik külön mobilalkalmazás. Néhány töltési funkció elérhető a Tesla jármű alkalmazásban, a töltés időzítést az autónk kijelzőjén tudjuk beállítani.

Árajánlat kérése

Név(Kötelező)
Adatkezelési hozzájárulás(Kötelező)
tesla fali töltő
HomeCharging CostofOwnership Desktop Global 1 scaled

Tesla fali töltő GYIK

Bármilyen elektromos autóval kompatibilis a Tesla fali töltő?

Minden Type2 csatlakozóval rendelkező autóval kompatibilis a Tesla fali töltő, viszont Type1-es (amerikai, régi Nissan Leaf, Outlander) autókkal nem. A töltőben viszont be-ki kapcsolható egy olyan funkció, ami csak Tesla autók töltését engedélyezi.

A Tesla mobilalkalmazását viszont csak Tesla tulajdonosok tudják használni.

A Tesla fali töltő 22 kW-al tölt?

Igen, a Tesla fali töltő a dobozból kivéve 22 kW-ra képes. Az, hogy járműve fogja-e tudni ezt a töltési teljesítményt az két tényezőtől függ – a Tesla típusától és az ingatlan áramellátásától. A Tesla Model 3 például 11 ​​kW-os korláttal rendelkezik, míg a Model S és X egyes verziói akár 17 kW-al is tudnak tölteni – ez is modellévenként változhat.

Az akár 22 kW-os töltéshez háromfázisú tápellátásra lesz szüksége az ingatlanban. A legtöbb magyarországi háztartás maximum 3x16A-val rendelkezik, így ezt mindenképpen érdemes bővíteni 3x32A-re vagy a töltési teljesítmény korlátozására lesz szükség.

A Tesla fali töltő időjárásálló?

A Tesla fali töltőt kültéri használatra tervezték. IP55-ös besorolással rendelkezik, így nem kell félni attól, hogy a víz bejut a töltőbe.

Hogyan csatlakoztathatom a fali töltőt a Tesla alkalmazásomhoz?

A Tesla fali töltő beüzemelés után WiFi jelet bocsát ki. Ez lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a telefonhoz, majd az otthoni WiFi-hez. Ha minket választ a töltő telepítéséhez, akkor villanyszerelőnk elvégzi ezt a kezdeti beállítást. Ha azonban a telepítést nem mi végezzük, akkor Önnek kell végig mennie a konfigurálási lépéseken a töltő dobozában található használati utasítás szerint.

Hogyan időzíthetem éjszakára a Tesla fali töltővel a töltést?

Más fali töltőktől eltérően – melyek az alkalmazásba beépített ütemezési funkciókkal rendelkeznek – a Tesla fali töltő a Tesla jármű beállításaira támaszkodik. Nincs beépített ütemezési funkció a fali töltőben vagy a Tesla alkalmazásba.

A járműbe beülve a képernyőn a töltési menühöz kell navigálni és a „Töltés indítás” vagy „Töltés indulási idő szerint” opciót kell választani.

Ügyfeleink véleménye