ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐ ÉS TÖLTŐKÁBEL

RENDELJE MEG MOST ÉS
HOLNAP MÁR ÉLVEZZE
A GYORSABB TÖLTÉS ELŐNYEIT

ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐ ÉS TÖLTŐKÁBEL

RENDELJE MEG MOST ÉS
HOLNAP MÁR ÉLVEZZE
A GYORSABB TÖLTÉS ELŐNYEIT

Elektromos autó töltés

Elektromos autó töltők és töltőkábelek minden autó típushoz. Elektromos autó töltő telepítés.
Miért a Wallbox?

Tudj meg többet rólunk!

Cégünk elektromos autó töltőkábelek és fali töltők forgalmazásával és telepítésével foglalkozik. Ügyfélszolgálatunk segít a töltővásárlásban a termék kiválasztásától a használatig.

Üzleti töltés

Pillants rá az üzleti töltési lehetőségeinkre!

Otthoni töltés

Pillants rá az otthoni töltési lehetőségeinkre!

Kisokos

Minden az elektromos autó töltésről.

Elektromos autó otthoni töltése

Egyszerű

Kiemelkedő minőségű töltőket fogalmazunk, amelyeket még akkor is egyszerű alkalmazni, ha nem olvasod el a használati utasítást.

Naptár ikon

Gyors

Fali töltővel tölteni sokkal gyorsabb, mint egy hagyományos töltővel.

ikon

Tapasztalt

A tapasztalt technikusaink tesznek róla, hogy a legjobb élményben legyen részed.

ikon

Kompatibilis

Használható akár elektromos és plug-in hybrid autókkal

ikon

Okos

Kommunikálj vele úgy, mint egy barátoddal. Döntsd el milyen gyorsan, és hogyan szeretnél tölteni. Akár üzenni is képes ha kész a töltés.

elektromos autók otthoni töltése: fontos tudni, hogy a kwh ára hány forintos például jelenlegi helyzet miatt az olcsóbb áramhoz nehezebb

Elektromos autó töltése egyszerűen

Az elektromos autó töltőkkel kapcsolatban a Wallbox az egyik legjobb választás az ügyfelek számára. Az oldalunkon található töltők kiváló minőségűek és rendkívül megbízhatóak. A töltőink könnyen telepíthetők és használhatók, így az ügyfeleinknek nem kell aggódniuk az elektromos autójuk töltésével kapcsolatban. Továbbá, a Wallbox töltők kompatibilisek az összes jelenleg elérhető elektromos autóval.

Az elektromos autó töltésének általános folyamatáról szólva, a Wallbox töltők képesek gyorsan és biztonságosan feltölteni az elektromos autó akkumulátorát. A töltőink a legújabb technológiát használják, amelyek lehetővé teszik a töltési idő csökkentését, miközben biztosítják az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását. A töltőink könnyen kezelhetőek, így az ügyfeleinknek sem szükséges szakember segítségét igénybe venniük a telepítéshez vagy használathoz.

,,Volt egy töltő itthon, ami annyira nem vált be, főleg a szoftveres rész, de aztán idén februárban egy hideg téli napon felkerült a házam falára egy Wallbox Commander – az appjában is parancsnoki töltőnek hívom – ami mindent IS tud. Nagyon szeretem, hogy van rajta kijelző, van hozzá webes felület és mobil app is természetesen, ezeken keresztül nézegethetem a havi fogyasztást, vagy az évest, állíthatom az ampereket, de akár felhasználókat is kezelhetnék. Persze ennél jóval többet is tud, akár kisebb és olcsóbb verzióban is, amit most Rékával a Wallbox forgalmazójával mutatok be nektek.”

Kiemelt termékeink

Az elektromos autó töltőink különböző típusúak és kapacitásúak, így minden ügyfelünk számára tudunk megfelelő töltőt ajánlani. Az oldalunkon található töltőink mellett, szolgáltatásaink között megtalálható az elektromos autó töltők telepítésének és karbantartásának szolgáltatása is. Így az ügyfeleinknek nincs szükségük külön szakembert felvenni a töltőik telepítéséhez és karbantartásához.

Elektromos autó töltő telepítés

Válassza szakképzett villanyszerelőinket elektromos autó töltő telepítésére, így biztos lehet abban, hogy szakszerű és magas minőségű kivitelezést kap. 

Látogasson el üzletünkbe vagy kérjen ajánlatot és kollégáink segítenek az Önnek megfelelő töltő kiválasztásában.

elektromos autó töltő telepítés

Irányítsd a töltőt a myWallbox alkalmazással

  • Figyelje meg a töltő állapotát, és irányítsa távolról, bárhol is legyen
  • Időzítse a töltést arra az időszakra, amikor a legolcsóbb az energia
  • Valós időben nyomon követheti a töltési statisztikákat
  • Védje a töltőt illetéktelen használattól, a felhasználói hitelesítéssel
myWallboxApp min
Lépjen
Kapcsolatba Velünk.
ÜZLETÜNK
Elektromos autó töltő állomások

1113 Budapest, Karolina út 17/A

Elektromos autó töltő karbantartás

Hétfő-Péntek 9:00-17:00

ELÉRHETŐSÉGEK
elektromos autó töltő