Olvasási idő: 4 perc

Az elektromos autók töltésének legkényelmesebb módja az otthoni töltés, és az ilyen áramfelvétel legpraktikusabb megoldása a Wallbox Pulsar Plus használata.

Amikor egy új elektromos autó megkezdi szolgálatát, legyen az magán- vagy céges tulajdonban lévő, akkor mindig számolni kell a töltésének módozataival is. Ha az autó gazdája, üzemeltetője nem rendelkezik otthoni töltési lehetőséggel, akkor bizony több figyelmet is kell e kérdésre fordítani, mint a hagyományos járművek esetében.

fekete wallbox pulsar plus
fekete wallbox pulsar plus

Hiszen ilyen esetben figyelembe kell venni a gépjármű hatótávolságát, a töltőpontok földrajzi elhelyezkedését, azok egymástól való távolságát, a közlekedési szokásokat és viszonyokat, de akár még az időjárási körülményeket is.

Azonban, ha megoldott az autó garázsban való töltésének lehetősége, akkor megfordul a helyzet, és akár még sokkal kényelmesebb szituációba is kerülhet a villanyautó vezetője, hiszen adott esetben teljesen függetlenítheti magát a benzinkutaktól, töltőpontoktól.

Megoldások a kényelmes és gazdaságos otthoni töltésre

Az otthoni töltés kivitelezésére több megoldást kínál a Wallbox, és akár magánszemély, akár vállalkozás kíván ilyen rendszert használni, minden igény lefedhető a cég termékeivel. Arra is van lehetőség, hogy egy kiépített töltő még további funkciókkal is bővíthető legyen, mint ahogy szoftveres téren is vannak különböző módozatok a kívánalmaknak megfelelően.

type 1, vagy type 2 fali töltő otthon elektromos autók-hoz wallbox pulsar

A Pulsar Plus optimális megoldás magánszemélyeknek, akik egyszerű, könnyen használható, gazdaságos megoldást keresnek az otthoni töltéshez. Wallbox.hu oldalunkon választható fekete vagy fehér színben is, és alig egy kilogrammos tömege nem is sejteti, micsoda erő és technológia lapul benne.

Nagy teljesítménye és széles körű szolgáltatásai ellenére rendkívül könnyű használni, és minden funkciója vezérelhető az okoseszközökre letölthető myWallbox alkalmazás segítségével.

Az eszköz Type 2 töltő kábellel van felszerelve, és beépített jelzőfényeinek köszönhetően már egy pillantásra felmérhető, hogy töltés történik-e éppen, vagy készenléti állapotban várja a töltést, esetleg ütemezett feladat van beállítva. Az is azonnal látszik, ha éppen zárolva van a töltő, vagy hiba lépett fel a töltés közben.

Pulsar Plus és a myWallbox alkalmazás, mint vezérlőfelület

A myWallboxot futtató okoseszköz kapcsolódhat a Pulsar Plus-hoz Bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül. A bárhonnan kezelhető program valós időben monitorozza a töltőt, statisztikákat készít, hozzáféréseket állíthat be, és például éjszakai árammal történő ütemezéssel pénzt is spórol tulajdonosának.

frontView_myWallbox_iPhone-min (1)

Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és a fiók létrehozása, bejelentkezés, töltő hozzáadása, szinkronizálás után már elérhető is lesz minden kényelmi szolgáltatás, amelyet a Pulsar Plus nyújt.

Interneten keresztüli vezérlés és felügyelet a myWallbox-szal

HOME 4 min

Az interneten keresztül elérhető myWallbox portál szintén segít a töltés menedzselésében, a nyomon követésben, a beállítások elvégzésében. Itt szintén szükséges regisztráció és a fiók létrehozása ahhoz, hogy elérhetők legyenek a szolgáltatások.

Egy hasznos kiegészítő a Power Boost, mely opcionálisan megvásárolható. A Wallbox Power Boost segítségével az intelligens töltés is megoldható, mert támogatásával a rendszer vizsgálja az épület áramfogyasztását, és annak függvényében állítja be az optimális töltésmennyiséget, maximális kényelmet és gazdaságosságot kínálva így a felhasználónak.

Ha további hasznos és érdekes információkat olvasna, akkor nézze meg blogunkat!

Amennyiben kérdése merült fel, kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel az Wallbox.hu oldalunkon.

Ajánlott termékek

Ajánlott termékek

GYIK

✅ Milyen funkciókkal rendelkezik a Wallbox Pulsar Plus készülék? 🚗⚡️

A Wallbox Pulsar Plus számos funkcióval rendelkezik, beleértve a teljesítmény-szabályozást, a hálózati kapacitások kezelését, a távfelügyeletet és a teljesítménytörténet nyomon követését.

✅ Hol lehet beszerezni a Wallbox Pulsar Plus készüléket? 🚗⚡️

Az oldalunkon kedvezményes áron megtalálható a fali töltő mindenféle változatában. Továbbá a telepítéséhez szakembereink segítségét ajánljuk.

✅ Milyen előnyei vannak a Wallbox Pulsar Plus készülék használatának? 🚗⚡️

A készülék használata számos előnnyel jár, mint például a gyors és hatékony töltés, a könnyű telepítés és használat, valamint a távfelügyeleti lehetőségek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.