Olvasási idő: 3 perc

A Wallbox Pulsar Max a Pulsar Plus utódja: mit tud nyújtani a felhasználónak?

elektromos autó fali töltő,max elektromos autó fali,pulsar max elektromos autó,wallbox pulsar,pulsar max,autó fali töltő max,fali töltő 22 kw,autó fali töltő 22,

Az elektromos autók esetében a legnagyobb fejtörést általában a töltés megoldása jelenti. Ma már számtalan okoseszköz és megoldás közül válogathatunk. A piac ráadásul folyamatosan fejlődik, jól mutatja ezt a Wallbox Pulsar Max, a Pulsar Plus utódja, ami még hatékonyabb töltést ígér.

A fejlődés nem áll meg: a Wallbox Pulsar Max elektromos autó fali töltő, a Pulsar Plus utódja

Ha megnézzük a Wallbox Pulsar Max leírását, megjelenését, akkor láthatjuk, hogy ez már sokkal markánsabb töltő, mint a Pulsar Plus. Több eltéréssel is fogunk találkozni, ezek közé tartozik az is, hogy már többféle színben elérhető. Természetesen a megjelenés csak egyetlen szempont, elsősorban egy elektromos autó töltőtől nem azt várjuk, hogy szép legyen, de ez sem utolsó tényező. Az igazi különlegessége a kombinált szolgáltatásokban, funkciókban rejlik.

elektromos autó fali töltő,,pulsar max elektromos autó,wallbox pulsar max elektromos,wallbox pulsar,current price is,original price was

Az egész töltést ütemezni lehet, de akár napenergiával is tölthetjük az akkumulátort, hogy elkerüljük a magas energiaköltségeket. Kültéren és beltéren egyaránt lehet használni, mivel ellenálló kialakítással rendelkezik (IK10 védettség). A telepítése sokkal könnyebben megoldható a többi hasonló termékhez képest. A költségek és a telepítési idő is sokkal kevesebb lesz. A használata könnyen és gyorsan megtanulható, még a felhasználói kézikönyvre sem lesz nagyon szükség. Az állapotvilágítás folyamatosan tájékoztat minket arról, hogy befejeződött vagy még tart a töltés.

elektromos autó fali töltő,max elektromos autó fali,pulsar max elektromos autó,wallbox pulsar,pulsar max,autó fali töltő max,fali töltő 22 kw,autó fali töltő 22,

A Wallbox Pulsar Max beépített kábellel rendelkezik és minden elektromos autóval kompatibilis, Type1 és Type2 töltőcsatlakozóval egyaránt. A teljesítményét is lehet állítani: 7,4 kW, 11 kW és 22 kW érhető el. Több praktikus funkció is található benne, mint a hangalapú vezérlés, ugyanis Amazon Alexa és Google Assistant eszközökkel is össze lehet párosítani. A diszkrétebb töltésről gondoskodik a Halo Light Standby mód, ami annyit jelent, hogy beprogramozhatjuk a töltő halo fényét, hogy az csak akkor kapcsoljon be, amikor kapcsolatba lépünk a készülékkel.

max elektromos autó fali töltő,elektromos autó fali töltő,wallbox pulsar max elektromos,wallbox pulsar,current price is,original price was

A modern igényeknek is megfelel

elektromos autó fali töltő,wallbox pulsar max elektromos,wallbox pulsar,fali töltő max 22kw,current price is,original price was

A fali töltők és töltőoszlopok között többféle eszközzel is találkozhatunk, ezek közül is kiemelkedik a Wallbox Pulsar Max, a Pulsar Plus utódja. Első ránézésre kifejezetten a kisebb készülékek közé tartozik, de ez ne tévesszen meg minket. A töltő ötvözi a csúcstechnológiát a kompakt mérettel. Az összes szükséges funkció megtalálható benne, ráadásul még jól is néz ki, így esztétikailag is hozzájárul otthonunk megjelenéséhez. 

A töltés még sosem volt olyan egyszerű, mint a Wallbox Pulsar Max segítségével. A WiFi hálózaton keresztül kommunikálhatunk az eszközzel, amihez a MyWallbox töltéskezelő platformot kell használni. Frissített, szinkronizált adatokat kapunk valós időben. A dinamikus terheléselosztásnak hála akkor is bekapcsolhatjuk, amikor az egész család otthon van, mégsem fogja túlterhelni a hálózatot. Csak annyi energiát használ fel, amennyi “felesleg” éppen van a rendszerben. 

elektromos autó fali töltő,fali töltő max 22kw, current price is , original price was , 5m t2 b wop , 22kw 5m t2 b , pulsar plus , 22kw 5m t2 , wb pm 22kw , t2 w wop , ft áfa , 990 ft , 900 ft , ot ideális választássá otthonában , elektromos autóhoz alkalmas type1 , type 2 , soha nem használt töltőt ,

A mobilalkalmazást feltétlenül töltsük le hozzá, hogy időzíteni tudjuk a töltést (akár éjszakára), monitorozzuk a folyamat állapotát, megnézzük az eddigiek statisztikáját, vagy éppen kezeljük a hozzáféréseket.

Hatékony töltéshez profi szakember kell

A telepítést minden esetben, függetlenül attól, hogy mennyire egyszerű, mindig hiteles villanyszerelőnek kell elvégeznie. Igaz ez a Wallbox Pulsar Maxra is, amit könnyedén fel lehet szerelni otthonunkban. Ha kérdése van, vagy egy saját fali töltő, töltőoszlop beszerzésén gondolkodik, keressen minket bizalommal és segítünk választani, valamint telepíteni.

fali töltő max 22kw, current price is , original price was , 5m t2 b wop , 22kw 5m t2 b , pulsar plus , 22kw 5m t2 , wb pm 22kw , t2 w wop , ft áfa , 990 ft , 900 ft , type 2 ,
max elektromos autó fali töltő,pulsar max elektromos autó,wallbox pulsar max elektromos,wallbox pulsar,fali töltő max 22 kw,,current price is,original price was

Ajánlott termékek

⚡️GYIK

⚡️1. Mi a Wallbox Pulsar Max és miben különbözik a Pulsar Plus-tól?⚡️

A Wallbox Pulsar Max egy elektromos autók töltésére szolgáló fali töltő, amely a Pulsar Plus továbbfejlesztett változata. Különlegességei közé tartozik a továbbfejlesztett teljesítmény, a különféle színválaszték, és a beépített kábel. Emellett olyan okos funkciókkal rendelkezik, mint a hangalapú vezérlés Amazon Alexa és Google Assistant eszközökkel.

⚡️2. Milyen teljesítményszinteket tud nyújtani a Wallbox Pulsar Max?⚡️

A Wallbox Pulsar Max három különböző teljesítményszintet kínál: 7,4 kW, 11 kW és 22 kW. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók a saját igényeiknek és az autójuk töltési képességeinek megfelelően válasszanak.

⚡️ 3. Milyen típusú töltőcsatlakozókkal kompatibilis a Wallbox Pulsar Max?⚡️

A Wallbox Pulsar Max kompatibilis mind Type 1, mind Type 2 töltőcsatlakozókkal, így széles körben használható különböző elektromos autókkal.

⚡️ 4. Milyen okos funkciókat kínál a Wallbox Pulsar Max? ⚡️

A Wallbox Pulsar Max számos okos funkcióval rendelkezik, beleértve a hangalapú vezérlést Amazon Alexa és Google Assistant segítségével, a töltés ütemezését, a napenergiával történő töltést, valamint a Halo Light Standby módot, amely diszkrét világítást biztosít.

⚡️5. Használható-e a Wallbox Pulsar Max kültéren?⚡️

Igen, a Wallbox Pulsar Max kültéren és beltéren egyaránt használható, mivel ellenálló kialakítással rendelkezik, és megfelel az IK10 védettségi besorolásnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.