Olvasási idő: 3 perc

A jövedelmező elektromos járműtöltés biztosítása

Az Orion a Wallbox kiemelkedő teljesítményű AC töltője, melyet üzleti vállalkozások számára terveztek annak érdekében, hogy skálázható és nyereséges elektromos autó töltést biztosítsanak. Az integrált MID mérővel és a teljesítménykezelés képességgel rendelkező Orion lehetőséget nyújt a vállalkozások számára, hogy kényelmes töltési megoldásokat nyújtsanak a sofőröknek, további bevételi forrásokat teremtsenek.

elektromos autó töltése otthon wallbox termék its elektromos autó töltő wallbox márka 2023 új wallbox típusa led visszajelzéssel

Miért pont a Wallbox Orion elektromos autó töltő?

A jövőben is megállja a helyét

Készen áll arra, hogy megbirkózzon a mai és a holnapi elektromos jármű töltésével kapcsolatos kihívásokkal, valamint szabványokkal

icons1 03

Minősített, beépített MID mérőt tartalmaz a szabályozásnak megfelelő, jövedelmező töltéshez.

icons 88x88 white bg 18

Az ISO 15118 és az OCPP 2.0.1 kompatibilis hardver biztosítja a jövőbeni autógyártók által elfogadott további funkciókkal való kompatibilitást.

load icon

Dinamikus teljesítménymegosztás akár 100 töltő esetén, valamint többszintű és dinamikus teljesítménymegosztás is rendelkezésre áll.

elektromos autó töltő 22 kw-os és 11 kw-os termék 22 kw and the 11 kw charging with car charger type 1 és type 2

Robosztus és megbízható

Erős kialakítással rendelkezik annak érdekében, hogy biztosítsa a maximális üzemidőt.

expert icon

Akár a legzordabb környezetben is biztonságos működést tesz lehetővé IP55, IK10 védettséggel és akár 50°C-ig terjedő működési hőmérsékleti tartománnyal.

icons 88x88 white bg 16

Nagyobb méretű alapterület, erősebb kialakítás, védett elektronika és a legújabb CPU gondoskodik a legmagasabb szintű üzemidőről.

warranty icon

Beépített manipuláció-érzékelők, amik megfelelnek a legfrissebb kiberbiztonsági szabványoknak, amelyek biztosítják a védelmet a külső beavatkozásokkal szemben.

Felhasználó központú

Az ügyfelek számára biztosítja az egyedi problémamentes élményt.

  • Az RFID és NFC olvasó könnyű hozzáférést biztosít a töltőhöz.
  • A Plug & Charge kompatibilitásnak köszönhetően az elektromos autó töltése rendkívül egyszerűvé válik, a sofőr csak bedugja a töltőt és ezzel el is kezdődik a töltés.
  • A Wallbox Orion rendelkezik LED ikonokkal, státuszsávval, valamint hangvisszajelzéssel, mindezek tájékoztatják a sofőrt a sikeres azonosításról, valamint a töltési folyamat adatairól.
Wallbox Orion app vezérlés, választható teljesítmény, akár 22 kw for the pulsar drivers 2023 elektromos autó töltése otthon mobile app segítségével

Tökéletes méretre készült

Úgy tervezték, hogy biztosítsa a gyors telepítést és beállítást

install icon

Három táp és adatbeviteli pont, valamint antennacsatlakozók gondoskodnak a többi töltőpont könnyű telepítéséről.

icons 88x88 white bg 17

A beépített 4G, valamint a kompatibilis ethernet összekapcsolás lehetősége egyszerű internet-hozzáférést biztosít.

quality icon

Új telepítő beüzemelési folyamat és applikációk segítik a töltőállomások beállítását.

A Wallbox Orion hamarosan a mi áruházunkban is elérhető lesz, addig is, ha további információkra vagy kíváncsi az elektromos autózás világában, akkor olvass bele blogunkba, vagy ha további kérdésed van, akkor vedd fel a kapcsolatot velünk még ma!

Ajánlott termékek

GYIK

✅Milyen jövőbeli kihívásokra és szabványokra van felkészítve a Wallbox Orion elektromos autó töltő? 🚗⚡️

A Wallbox Orion készen áll a mai és a holnapi elektromos jármű töltésével kapcsolatos kihívásokra és szabványokra, például az ISO 15118 és az OCPP 2.0.1 kompatibilitással.

✅ Hogyan teszi felhasználóbaráttá a Wallbox Orion elektromos autó töltést?🚗⚡️

A Wallbox Orion könnyű hozzáférést biztosít az ügyfelek számára RFID és NFC olvasóval. A Plug & Charge kompatibilitás egyszerűvé teszi a töltés kezdetét, és LED ikonok, státuszsáv és hangvisszajelzés tájékoztatja a sofőrt.

✅ Hogyan segíti a gyors telepítést és beállítást?🚗⚡️

A Wallbox Orion-t úgy tervezték, hogy gyors telepítést és beállítást biztosítson három táp- és adatbeviteli ponttal, valamint antennacsatlakozókkal. Beépített 4G és ethernet kapcsolat lehetősége segíti az egyszerű internet-hozzáférést, valamint új telepítő beüzemelési folyamatok és applikációk segítik a beállítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.